Δωρεάν μεταφορικά σε Μαγνησία

Search

Σχετικά με εμάς

Η Εταιρεία RelaxMitromaras αποτελεί την εξέλιξη του φυσικού καταστήματος λευκών ειδών και επαγγελματικού ιματισμού RelaxHome που εδρεύει στη πόλη του Βόλου, σκοπός είναι να προσεφέρει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της σε ακόμα περισσότερους επαγγελματίες.
 
Η αποστολή μας, το όραμα μας και αξίες μας.
 
Η διαδικτυακή μας παρουσία μέσα από το relaxmitromaras έρχεται να προσφέρει λύσεις οικιακού και επαγγελματικού Ιματισμού όπως και λύσεις για εξοπλισμό εστίασης.
Στο φυσικό μας κατάστημα θα μπορέσετε να βρείτε μοναδικές συλλογές από διάσημα brands όπως Tommy hil:nhger , Guy Laroche, Anna Riska, AslanisHome, Polo, Descamps και πολλά ακόμα με στόχο να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα λευκών ειδών για το υπνοδωμάτιο, το σαλόνι , το μπάνιο σας.
Το RelaxHotel είναι ο απόλυτος σύμμαχος των τουριστικών καταλυμάτων, είτε πρόκειται για ξενοδοχείο είτε για airbnb έρχεται να δώσεις λύσεις ιματισμού που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες σας.
Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες σας και μετά από δική σας προτροπή επικεντρωθήκαμε να βρούμε λύσεις και να δημιουργήσουμε συνεργασίες ώστε σήμερα να είμαστε στην θέση να σας προμηθεύσουμε με επαγγελματικό εξοπλισμό για την εστίαση μέσα από
το RelaxDining.

Η αποστολή μας είναι εστιασμένη στο κάθε ένα πελάτη ξεχωριστά. Η πολύχρονη εμπειρία των στελεχών μας έρχεται να σας προσφέρει μία μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση στη κάθε σας ανάγκη. Το όραμα μας είναι ξεκάθαρο. Να σας υποστηρίξουμε και να σας βοηθήσουμε να κερδίσετε περισσότερους ικανοποιημένους πελάτες.

Η ομάδα της Relaxmitromaras διακρίνεται για το ήθος και τον επαγγελματισμό της βάζοντας στο επίκεντρο τις δικές σας ανάγκες.

Ικανοποιημένοι πελάτες
0 +

“Our greatest asset is the customer ! Treat each customer as if they are the only one”

Το καλάθι μου
  • No products in the cart.
Το καλάθι σας είναι κενό αυτή τη στιγμή.
Subtotal0,00 
Total0,00 
0